Rockin’ Pictures’ bedrijfsfotografie: uw medewerkers in beeld gebracht

Rockin’ Pictures’ professionele fotografie uit Rotterdam, voornamelijk werkzaam in de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag, en ook daarbuiten.
Zoekt u een fotograaf die sprekende business portretten maakt? Voor de beste zakelijke portretten bent u bij Rockin’ Pictures aan het juiste adres.

Zakelijke portretten

Een zakelijk portret gebruikt u bijvoorbeeld voor uw:

  • website;
  • smoelenboek;
  • LinkedIn profiel;
  • artikel of interview;

Rockin’ Pictures maakt professionele portretten volledig conform uw huisstijl.

Werkwijze

Gelukkige mensen werken het best. Dat geldt ook voor portretten. Daarom laat Rockin’ Pictures de medewerker altijd meekijken naar het resultaat. Over welke foto’s zijn zij het meest tevreden? Die worden meegenomen in het uiteindelijke resultaat. Zo heeft u altijd de juiste selectie!

Neem nu contact op met Rockin’ Pictures

Wilt u een perfect visitekaartje afgeven van uw bedrijf? Met Rockin’ Pictures kiest u voor:

  • een vakfotograaf met vele jaren ervaring;
  • een persoonlijke benadering en heldere afspraken;
  • altijd rechtenvrije foto’s.

Benieuwd naar wat Rockin’ Pictures voor u kan betekenen? Neem direct contact op en stuur een e-mail of pak de telefoon voor het inplannen van een afspraak.

 

Rockin' Pictures gaat graag met u in gesprek. Zo kunnen wij samen bepalen wat de beste werkwijze is voor het maken van de zakelijke portretten. Een portret voor het smoelenboek vraagt een andere aanpak dan een mooi beeld bij een interview voor een artikel, website of voor het jaarverslag bijvoorbeeld.

Rockin' Pictures beschikt over een professionele mobiele fotostudio met een effen (wit, zwart of een andere kleur) achtergrond en diverse lampen. Deze kan makkelijk bij u op locatie opgebouwd worden. Mocht u het willen dan kan er ook een make-up artist geregeld worden. En heeft u al nagedacht over de kleding tijdens de shoot?

Bij een portret, of portretten buiten als of op kantoor bent u bij ook bij Rockin' Pictures' op het juiste adres. Maar u bent ook altijd welkom om langs te komen in de studio in Rotterdam.

Foto's worden altijd geleverd in high resolution en zijn te downloaden van de prive server van Rockin' Pictures. Daar blijven ze in ieder geval de komende 12 maanden beschikbaar. Door middel van een persoonlijke link kunt u de foto's ten alle tijden downloaden.

Benieuwd wat Rockin' Pictures voor u kan betekenen?
Neem dan nu contact op
Neem telefonisch contact op of stuur een mail voor een vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact op