Zakelijke portretten

 

Mobiele studio.

Op locatie.

Persoonlijk.

Voor al uw zakelijke portretten, voornamelijk werkzaam in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, en ook daarbuiten.

Zoekt u een fotograaf die sprekende business portretten maakt? Voor de beste zakelijke portretten bent u bij Rockin’ Pictures aan het juiste adres.

Zakelijke portretten

Een zakelijk portret gebruikt u bijvoorbeeld voor uw: 

  • website;
  • smoelenboek;
  • linkedIn profiel:
  • artikel of interview;
  • persbericht.

Werkwijze

Gelukkige mensen werken het best. Dat geldt ook voor portretten. Daarom laat Rockin’ Pictures de medewerker altijd meekijken naar het resultaat! Over welke foto’s zijn zij het meest tevreden? Die worden meegenomen in het uiteindelijke resultaat. Zo heeft u altijd de juiste selectie.

Mobiele studio

Wij komen graag bij u op kantoor met onze mobiele studio (achtergrond scherm en lampen). Van te voren kijken we bij u op kantoor naar een geschikte ruimte hiervoor en bespreken we de wensen.

Experience
Fast delivery
Flexible
Reliable
Diederik Samsom Portret
Ben
Jan Peter Balkenende

PORTFOLIO

Een foto zegt meer dan duizend woorden, klik hier om meer te zien!

CLIENTS

The last couple of years we worked together with amazing clients like:

 

 

Bedrijfsfotografie door Rockin’ Pictures

Met de bedrijfsfotografie van Rockin’ Pictures krijgt uw onderneming de aandacht die het nodig heeft. Of dat nu gaat om het laten vastleggen van een evenement, een beurs, uw zakelijk portret of de opening van uw bedrijf. Bij Rockin’ Pictures zorgen we er altijd voor dat uw organisatie op een positieve manier in de schijnwerpers wordt gezet door het vastleggen van de juiste sfeer en dynamiek. Voor bedrijfsfotografie bent u bij Rockin’ Pictures dan ook aan het juiste adres.

De afgelopen jaren heb ik al meer dan 200 events vastgelegd in Nederland en ook in het buitenland (Spanje, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en Finland).

Een bedrijfspresentatie, een beurs of een congres, symposium, incentive, open dag, gala is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Natuurlijk wilt u deze zakelijke bijeenkomsten op een visueel aantrekkelijke manier laten vastleggen. Dit zorgt voor de juiste binding met uw klanten, maar natuurlijk ook met de aanwezige gasten. Met bedrijfsfotografie van Rockin’ Pictures bent u tevens in het bezit van een waardevol naslagwerk. De sfeer van het moment kan door de pure beelden uitstekende worden weergegeven. We zorgen er dan ook altijd voor dat uw evenement op professionele wijze in beeld wordt gebracht.

Beelden die gebruikt kunnen worden voor onder andere de social media kanalen, artikelen voor persberichten, terugblik voor bezoekers, sprekers en sponsoren.

Daarbij besteden we extra aandacht aan de sterke punten van het evenement én uw bedrijf of organisatie. Alleen op deze manier ontstaat er een herkenbare presentatie. De bedrijfsfotografie van Rockin’ Pictures is multifunctioneel inzetbaar. Daarbij kunt u denken aan een teambuilding evenement of een bedrijfsfeest. Maar, ook voor het vastleggen van een symposium of een conferentie staat de bedrijfsfotografie van Rockin Pictures voor u klaar.

Professionele bedrijfsfotografie

Voor uw zakelijk portret van uw medewerkers voor op de website, artikelen , smoelenboek of linkedin profiel bent u bij ons op het juiste adres. Met de mobiele studio kunnen wij een studio setting bouwen bij u op locatie. Zo hoeft u niet naar ons te komen. We laten de medewerkers altijd meekijken met het resultaat zodat zij niet voor verrassingen komen te staan.

Als vakkundig fotograaf in Rotterdam zet Rockin’ Pictures graag een stapje extra. Onze bedrijfsfotografie richt zich dan ook niet alleen op het vastleggen van visuele beelden. Ook de kwaliteit én het oog voor detail ontbreekt daar niet bij. Zo ontstaat er een prachtige reportage die de sfeer van het moment tot in perfectie representeert.

Natuurlijk is de bedrijfsfotografie van Rockin Pictures ook geschikt als u uw klanten een unieke kijk achter de schermen of op de werkvloer wilt geven. Daarbij zorgen we altijd voor een treffende reportage. Bij Rockin’ Pictures kunt u natuurlijk ook rekenen op een persoonlijke en snelle service.
Vaak zijn een aantal beelden dezelfde dag nog beschikbaar voor gebruik op de social media kanalen of persbericht. Zo zijn de beelden vaak al binnen 24 uur beschikbaar. Uiteraard worden onze reportages volledig bewerkt én in hoge resolutie aangeleverd.

De bedrijfsfotografie van Rockin’ Pictures kan u zelfs tijdens het evenement al voorzien van visuele beelden. Zo kunnen de rechtenvrije beelden direct via diverse social media kanalen gedeeld worden. Of u nu gebruik wilt maken van professionele bedrijfsfotografie voor een zakelijk evenement event of de opening van uw onderneming.

Mijn klanten zijn onder andere : Tele2, L’Oréal, Keune Haircosmetics, WE Fashion, Jaarbeurs, Elsevier, Arkin, RAI, Universiteit van Amsterdam, Anne Frank Stichting, Unique, Popunie , Jeugdfonds Cultuur, IIR, Mondial Congress, ICM Opleidingen en MTV
Ben je benieuwd wat ik voor je event en je opdrachtgever kan betekenen? Laten we afspreken voor een kop koffie!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfotografie.