Rockin’ Pictures: de beste foto’s van ieder event!

Of u nu een fotograaf nodig hebt voor uw bedrijfsfeest, klantendag, kick-off, prijsuitreiking, receptie, opening, gala, beurs, roundtable, conferentie, sinterklaasviering, heide, congres, symposium, open dag, vakbeurs of een persbericht; Rockin’ Pictures brengt uw event op een persoonlijke, professionele en sfeervolle manier in beeld.

Event fotografie voor de mooiste eventreportages

Een evenement is wilt u niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Rockin’ Pictures zet uw event in de spotlights. U kiest hiermee voor een ervaren eventfotograaf die als geen ander weet waar op te letten bij event fotografie en altijd inspeelt op het moment. Is het druk op de dansvloer? Dan danst de fotograaf mee en zorgt zo voor verrassende foto’s.

De voordelen van werken met Rockin’ Pictures

Event fotografie is een vak apart. Rockin Pictures weet exact wat nodig is om uw evenement mooi vast te leggen. Met enthousiasme wordt een mooie herinnering van een geslaagd event voor zowel uw bedrijf als de deelnemers vastgelegd.

Een event fotograferen is elke keer weer anders. Een juiste voorbereiding is essentieel. Net als een goede briefing. Rockin’ Pictures gaat graag met u in gesprek om het event en de belangrijkste wensen door te nemen. Denk hierbij aan: het tijdsmoment van de speech, een uitreiking, iemand die in het zonnetje wordt gezet, start van het diner of het tijdstip van oplevering van een foto op locatie voor een persbericht.

Waarom kiezen voor een professioneel eventfotograaf:

Snelle levering van beelden:

Vaak al binnen 24 uur beschikbaar, nabewerkt en alle foto’s ontvangt u in hoge resolutie.

Rechtenvrij.

Een aantal foto’s direct beschikbaar op locatie is ook mogelijk. Zo kunt u gelijk de foto’s delen via bijvoorbeeld de bekende socia media kanalen.

Gebruik van nieuwste apparatuur en beheerst de juiste skills:

Rockin’ Pictures maakt gebruik van de nieuwste apparatuur. En weet deze uitstekkend te gebruiken. De camera’s gaan nooit op de automatische stand, omdat Rockin’ Pictures het licht goed weet te gebruiken. Als het nodig is met gebruik van flitser, maar altijd sfeervol en nooit hard overbelicht.

Heel veel ervaring:

Rockin’ Pictures heeft al vele events gefotografeerd, en op heel verschillende locaties. Bij de meeste bekende venues is Rockin’ Pictures al geweest en weet zo goed wat er te verwachten valt. </li>

Beweegt zich onzichtbaar op uw event.

Rockin’ Pictures staat bekend om de bijna onzichtbare en geruisloze vastlegging van events. Observerend en altijd alert.

Neem nu contact op!

Neem telefonisch contact op of stuur een mail voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

https://rockinpictures.com/bedrijfsfotograaf/