DE BESTE FOTO’S VAN UW EVENT

 

Directe levering voor social media

Professionele foto’s

Internationale ervaring

De betere fotografie voor uw congres of event

Wij maken van ieder event meer dan een sfeervolle fotoreportage. De foto’s verhogen ook de kwaliteit van uw nieuwsbrief, social media uitingen en marketing campagnes.

Daarnaast kan een eerste selectie altijd direct op locatie worden bewerkt en aangeleverd voor bijvoorbeeld een persbericht.

Rockin’ Pictures is een zeer ervaren internationaal congresfotograaf en staat bekend om de bijna onzichtbare en geruisloze vastlegging van sprekers, deelnemers en sponsoren. Observerend en altijd alert.

Waarom samenwerken met Rockin’ Pictures

– Kwaliteitsfotograaf met veel ervaring (meer dan 300 events)
– Beweegt zich bijna onzichtbaar op uw event.
– Snelle levering van beelden, ook op locatie voor bijv. direct gebruik op Social media.

Experience
Fast delivery
Flexible
Reliable
Rotterdam Amsterdam Den Haag
Conferences

PORTFOLIO

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Klik op de button om meer werk te zien!

CLIENTS

The last couple of years we worked together with amazing clients like:

[/vc_column][/vc_row]

Event fotografie van Rockin Pictures

Als u op zoek bent naar een professionele fotograaf voor uw evenement staat Rockin Pictures graag voor u klaar. Mijn event fotografie zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest, open dag of vakbeurs tot in de kleinste details wordt vastgelegd. Daarbij zorg ik voor een snelle rechtenvrije levering van hoge kwaliteit. Voor diverse vormen van event fotografie sta ik dan ook graag voor u klaar.

Een evenement is een omvangrijke gebeurtenissen waarin mooie, bijzondere of plechtige momenten elkaar opvolgen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om een symposium, een conferentie of een teambuilding evenement voor bedrijven. Om de herinnering aan deze bijzondere dag levend te kunnen houden, is het maken van beelden en foto’s onmisbaar. Het geeft een unieke weergave van de sfeer van het moment en vormt daarnaast ook een leuke terugblik voor de aanwezige gasten.

Natuurlijk kan event fotografie ook gebruikt worden om in te zetten als onderdeel van de online marketing strategie. De foto’s kunnen eenvoudig gedeeld worden via websites of social media kanalen waardoor de juiste interesse ontstaat voor uw evenement. Als evenementen fotograaf sta ik daarin graag voor u klaar.

Event fotografie voor diverse soorten bijeenkomsten en evenementen

Door mijn ruime ervaring in het vak weet ik goed hoe ik gebruik kan maken van de juiste belichting en ben ik observerend en alert. Daardoor gaat er geen enkel belangrijk of uniek moment verloren. De sfeer van het moment weet ik dan ook altijd te vangen voor mijn lens. Daarbij beweeg ik me geruisloos en onopvallend door de entourage en de aanwezige gasten. Op deze manier kan ik de meest verrassende en unieke fotoreportage garanderen.

Natuurlijk wilt u niet te lang hoeven wachten op het uiteindelijke resultaat. Daarom zorg ik ervoor dat er op locatie al enkele foto’s beschikbaar zijn. Deze kunnen direct worden gedeeld via diverse social media kanalen. Mijn event fotografie wordt nauwkeurig na bewerkt en in de hoogste resolutie afgeleverd. Uiteraard neemt dit niet onnodig veel tijd in beslag. In veel gevallen kunt u zelfs al binnen 24 uur genieten van de mooiste foto’s van uw evenement.

De beelden worden rechtenvrij geleverd zodat ze overal probleemloos ingezet kunnen worden. Zowel online als offline. U bent altijd verzekerd van voldoende persoonlijke aandacht, professionele en sfeervolle foto’s van uw evenement. Daarvoor maak ik gebruik van innovatieve technieken en uiteraard de beste apparatuur.

Event fotografie

Neem vrijblijvend contact met mij op als u op zoek bent naar professionele event fotografie. Ik informeer u graag over de uitgebreide mogelijkheden.