Zakelijke portretten door
fotograaf uit Rotterdam

 

Mobiele studio.

Op locatie.

Persoonlijk.

   Corona-proof.

Corona-proof fotograaf uit Rotterdam

Rockin’ Pictures, Corporate fotograaf uit Rotterdam. Wij werken altijd volgens de richtlijnen van RIVM, houden gepaste afstand, werken ten alle tijden met een mondkapje en desinfecteren de handen.

Voor al uw zakelijke portretten, voornamelijk werkzaam in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, en ook daarbuiten.

Zoekt u een fotograaf die sprekende business portretten maakt? Voor de beste zakelijke portretten bent u bij Rockin’ Pictures aan het juiste adres.

Zakelijke portretten

Een zakelijk portret gebruikt u bijvoorbeeld voor uw: 

  • website;
  • smoelenboek;
  • linkedIn profiel:
  • artikel of interview;
  • persbericht.

Werkwijze

Gelukkige mensen werken het best. Dat geldt ook voor portretten. Daarom laat Rockin’ Pictures de medewerker altijd meekijken naar het resultaat! Over welke foto’s zijn zij het meest tevreden? Die worden meegenomen in het uiteindelijke resultaat. Zo heeft u altijd de juiste selectie.

Mobiele studio

Wij komen graag bij u op kantoor met onze mobiele studio (achtergrond scherm en lampen). Van te voren kijken we bij u op kantoor naar een geschikte ruimte hiervoor en bespreken we de wensen.

                                                                                                                                                                                maart 2021.
Experience
Fast delivery
Flexible
Reliable
Diederik Samsom Portret
Ben
Jan Peter Balkenende

PORTFOLIO

Een foto zegt meer dan duizend woorden, klik hier om meer te zien!

CLIENTS

The last couple of years we worked together with amazing clients like:

Fotograaf Rockin’ Pictures in Rotterdam

Bij Rockin’ Pictures bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een professionele fotograaf in Rotterdam. Of dat nu gaat om het laten vastleggen van een event of een zakelijk portret. Door de ruime ervaring in het vak zorgt de fotograaf van Rockin’ Pictures in Rotterdam altijd voor een visuele reportage die zowel aantrekkelijk als doeltreffend is. Voor verschillende vormen van bedrijfsfotografie staan we dan ook graag voor u klaar.

Rockin’ Pictures, coporate fotograaf uit Rotterdam  Hierbij kunt u denken aan het laten fotograferen van uw werknemers voor een zakelijk portret in een studio setting of op locatie van al uw medewerkers, of het laten vastleggen van de werkwijze achter de schermen. Deze beelden zorgen voor de juiste affiniteit en visuele aantrekkingskracht. Op zijn beurt zorgt dit weer voor de juiste verbinding met uw klanten of gasten.

Een zakelijk portret gebruikt u bijvoorbeeld voor uw:
website;
smoelenboek;
LinkedIn profiel;
artikel of interview;
Rockin’ Pictures maakt professionele portretten volledig conform uw huisstijl.
Werkwijze
Gelukkige mensen werken het best. Dat geldt ook voor portretten. Daarom laat Rockin’ Pictures de medewerker altijd meekijken naar het resultaat. Over welke foto’s zijn zij het meest tevreden? Die worden meegenomen in het uiteindelijke resultaat. Zo heeft u altijd de juiste selectie!

COVID-19 / Corona

Ook tijdens de (post) Covid-19 periode zijn wij u graag van dienst, let wel dat wij altijd de geldende RIVM richtlijnen volgen. Zoals gepaste afstand houden, regelmatig de handen ontsmetten en dragen wij een mondkapje.

Bij meerdere portretten op locatie, zoals voor het smoelenboek, is het handig om een tijdschema in te plannen, zodat mensen elkaar zo min mogelijk tegenkomen (Ja minder gezellig, maar wel zo veilig) Ik kan u adviseren hoe we dat het beste kunnen doen.

Groepsfoto’s geldt voor nu het liefst buiten.

Bij Rockin Pictures zorgen we er daarom altijd voor dat het beeld wordt weergegeven zoals deze op dat moment is. We vangen de juiste sfeer in de foto wat voor een unieke representatie zorgt. Of dat nu gaat om een congres, symposium, bedrijfsfeest, een opening open dag of een ander soort evenement. Als vakkundig fotograaf in Rotterdam staan we dan ook graag voor u klaar.

Professionele fotograaf in Rotterdam

Naast het fotograferen van diverse soorten evenementen, staan we bij Rockin’ Pictures ook voor u klaar als u op zoek bent naar bedrijfsfotografie. Zo geeft u uw onderneming de aandacht én de uitstraling die het nodig heeft. Of dat nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs of een gala. Het vastleggen van treffende beelden kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan de professionele fotograaf van Rockin’ Pictures in Rotterdam.

Waarom samenwerken met Rockin’ Pictures
Kwaliteits Fotograaf met veel ervaring (meer dan 150 events)
Beweegt zich bijna onzichtbaar op uw event.
Snelle levering van beelden, ook op locatie voor bijv. direct gebruik op Social media.
Werkt met de nieuwste apparatuur, voor de mooiste beelden en zonder vervelend hard “geklik”.

Branding
Rockin’ Pictures maakt tijdens uw event uiteraard ook beelden van de aanwezige branding. Zo worden sponsoren, stands en de diverse branding niet vergeten. Benieuwd naar wat Rockin’ Pictures voor u kan betekenen? Neem direct contact op en stuur een e-mail of pak direct de telefoon voor het inplannen van een afspraak.

Natuurlijk hanteren we daarbij een persoonlijke én snelle werkwijze. Zo zijn onze reportages in de meeste gevallen al binnen 24 uur na het betreffende evenement beschikbaar. Uiteraard volledig na bewerkt en geleverd in een hoge kwaliteit en resolutie. Ook tijdens het evenement kan de fotograaf van Rockin Pictures in Rotterdam u alvast voorzien van beelden. Deze kunnen vervolgens direct gedeeld worden via websites of social media kanalen.

Dit heeft een positieve invloed op de naamsbekendheid van uw onderneming én het bereiken van de doelgroep. Als fotograaf in Rotterdam zorgt Rockin Pictures er altijd voor dat de unieke punten van uw organisatie of evenement op professionele wijze onder de aandacht worden gebracht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden. Als dé fotograaf in Rotterdam staan we graag voor u klaar.